Uluslararası Güvenlik ve Strateji Çalışmaları

Başvuru 22 Mayıs - 20 Eylül 2020
Kesin Kayıt 22 Mayıs - 20 Eylül 2020

Öğrenim Ücreti
Uluslararası Güvenlik ve Strateji Çalışmaları Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrenim ücreti 2020-2021 akademik yılı girişli öğrenciler için 15.000 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.
Burslar ve İndirim:
  • MEF Üniversitesi mezunlarına %25 indirim,
  • MEF Üniversitesi mezunlarından bölüm birincilerine, ikincilerine ve üçüncülerine %50 indirim,
  • MEF Üniversitesi, MEF Okulları ve Arıkanlı Holding çalışanlarına %50 indirim,
Belirtilen indirimler birleştirilemez ve en yüksek indirim oranı uygulanmaktadır.

Başvuru Koşulları:
  • Lisans derecesine sahip olmak.
Ödeme Yöntemleri:
* Öğrenim ücretinin tamamının peşin olarak aşağıda bilgileri yazılı banka hesabına yatırılması veya kredi kartı ile tek çekim yapılarak ödenmesi halinde,  %6 indirim uygulanır. (Nakit ödeme alınmamaktadır)
*Yapı Kredi World kredi kartı ile tek çekim ödeme tercih edilmesi durumunda peşin fiyatına 3 taksit uygulanabilir (%6 indirim koşulu geçerlidir).
*Üniversitemizin World ve Bonus kartlar ile anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında World özellikli kredi kartlarına 9+3 taksit ve Bonus özellikli kredi kartlarına 9 taksit imkanı sunulmaktadır.
*Üniversitemizin Yapı Kredi Bankası ile kredili mevduat hesap (KMH) anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında Yapı Kredi Bankası’ndan vade farkı ve hiçbir işlem ücreti ödemeden Eğitim-Öğretim Ücretinizi 10 eşit taksitle ödeyebilirsiniz. Yapı Kredi Taksiti Eğitim Sistemi ile taksitlendirme hakkında bilgi için tıklayınız.

Banka Bilgileri:
Banka: Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Hesap Adı: MEF Üniversitesi
Şube Adı: 688 - Maslak Şubesi
Hesap No: 51743829
IBAN No: TR78 0006 7010 0000 0051 7438 29

Başvuru
Başvuru çevrimiçi yapılacak, belgelerin asılları kayıt esnasında teslim edilecektir.

Başvuru formu için tıklayınız.

İstenen belgeler (Kesin kayıtta teslim edilecektir)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi//E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi
  • Lisans transkript
  • Güncel Özgeçmiş (CV)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlikle ilişiksiz belgesi (Türk erkek adaylar için) / E-Devlet'ten alınan askelikle ilişiksiz belgesi
Başvuru işlemi esnasında, adayların fotokopisini getirdikleri belgelerin aslını ibraz etmesi gereklidir.

Şartlı Kabul
Başvuru sırasında aşağıdaki belgelerden herhangi birini sağlayamayanlar, olumlu değerlendirilmeleri durumunda, programa şartlı kabul edilebilirler:
  • Eşdeğerlilik Belgesi (yurt dışından alınan diplomalar için)
Öğrencilerin eksik belgelerini en geç kabul edildikleri ilk dönemin sonuna kadar tamamlamaları şarttır.