Uluslararası Güvenlik ve Strateji Çalışmaları

Program İçeriği

Uluslararsı Güvenlik ve Strateji Çalışmaları Tezsiz Yüksek Lisans programı tezsiz (projeli) bir yapıda olup toplam 10 ders ve 1 proje dersinden oluşmaktadır, programdaki tüm dersler Türkçe' dir. Programlar kapsamında yer alan dersler, üniversitemizin güçlü akademik kadrosu, diğer yükseköğretim kurumlarından gelen akademisyenler ve ilgili sektörün öncü profesyonellerinin katılımları ile yürütülecektir. Öğrenciler dersleri, çoğunlukla hafta içi akşam 18:00-21:00 saatleri arasında kampüse gelerek akademisyenlerle yüz yüze alacaklardır.