Uluslararası Güvenlik ve Strateji Çalışmaları

Son Kayıt Tarihi 4 Şubat 2019

Burslar:
  • MEF Üniversitesi mezunlarına %25 indirim,
  • MEF Üniversitesi Bölüm birincilerine, ikincilerine ve üçüncülerine %50 indirim,
  • MEF Üniversitesi, MEF Okulları ve Arıkanlı Holding çalışanlarına %50 indirim,
  • Yüksek Lisans eğitimlerini asgari sürede ve başarı sıralamasında mevcut öğrencilerin %10’una girerek tamamlayan öğrencilere, ödemekle yükümlü oldukları toplam eğitim ücretinin %20’si kadar başarı ödülü,
  • Belirtilen indirimler birleştirilemez ve en yüksek indirim oranı

uygulanmaktadır.
Başvuru Koşulları:
  • Lisans derecesine sahip olmak.
Öğrenim Ücreti
Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrenim ücreti 2018-2019 akademik yılı girişli öğrenciler için 11.000 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Ödeme Yöntemleri:
·  Öğrenim ücretinin tamamının peşin olarak aşağıda bilgileri yazılı banka hesabına yatırılması veya kredi kartı ile tek çekim yapılarak ödenmesi halinde,  %6 indirim uygulanır. (Nakit ödeme alınmamaktadır)
·  Üniversitemizin World ve Bonus kartlar ile anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında World ve Bonus özellikli kredi kartlarına 9+3 taksit imkanı sunulmaktadır.
·  Üniversitemizin Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında Yapı Kredi Bankası’ndan vade farkı ve hiçbir işlem ücreti ödemeden Eğitim-Öğretim Ücretinizi 10 eşit taksitle ödeyebilirsiniz.
Yapı Kredi Taksiti Eğitim Sistemi ile taksitlendirme hakkında bilgi için tıklayınız.

Banka Bilgileri:
Banka: Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Hesap Adı: MEF Üniversitesi
Şube Adı: 688 - Maslak Şubesi
Hesap No: 51743829
IBAN No: TR78 0006 7010 0000 0051 7438 29

Başvuru
Başvuru çevrimiçi yapılacak, belgelerin asılları kayıt esnasında teslim edilecektir.

Başvuru formu için tıklayınız.

İstenen belgeler (Kesin kayıtta teslim edilecektir)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopisi
  • Lisans transkript
  • Güncel Özgeçmiş (CV)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlikle ilişiksiz belgesi (Türk erkek adaylar için) fotokopisi
Başvuru işlemi esnasında, adayların fotokopisini getirdikleri belgelerin aslını ibraz etmesi gereklidir.

Şartlı Kabul
Başvuru sırasında aşağıdaki belgelerden herhangi birini sağlayamayanlar, olumlu değerlendirilmeleri durumunda, programa şartlı kabul edilebilirler:
  • Eşdeğerlilik Belgesi (yurt dışından alınan diplomalar için)
Öğrencilerin eksik belgelerini en geç kabul edildikleri ilk dönemin sonuna kadar tamamlamaları şarttır.