Uluslararası Güvenlik ve Strateji Çalışmaları

Kayıt Tarihleri
Başvuru                  15 Mayıs 2018 - 24 Eylül 2018
Son Kayıt      24 Eylül 2018

Başvuru ve Diğer Koşullar:

Lisans derecesine ve belgesine sahip olmak
Tezsiz Program: ALES istenmiyor
Tezli Program: ALES en az 55 puan
Yabancı Dil puanı: İstenmiyor
Maksimum öğrenci sayısı: Tek sınıfta derslerin yapılabilmesi için 35
Ders gün ve saatleri: Hafta içi günler akşam 18:00-21:00 arası

Burslar:
  • MEF Üniversitesi mezunlarına %25 indirim,
  • MEF Üniversitesi Bölüm birincilerine, ikincilerine ve üçüncülerine %50 indirim,
  • MEF Üniversitesi, MEF Okulları ve Arıkanlı Holding çalışanlarına %50 indirim,
  • Yüksek Lisans eğitimlerini asgari sürede ve başarı sıralamasında mevcut öğrencilerin %10’una girerek tamamlayan öğrencilere, ödemekle yükümlü oldukları toplam eğitim ücretinin %20’si kadar başarı ödülü,
  • Belirtilen indirimler birleştirilemez ve en yüksek indirim oranı

uygulanmaktadır.

Öğrenim Ücreti
Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrenim ücreti 2018-2019 akademik yılı girişli öğrenciler için 11.000 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Ödeme Yöntemleri:
·  Öğrenim ücretinin tamamının peşin olarak aşağıda bilgileri yazılı banka hesabına yatırılması veya kredi kartı ile tek çekim yapılarak ödenmesi halinde,  %6 indirim uygulanır. (Nakit ödeme alınmamaktadır)
·  Üniversitemizin World ve Bonus kartlar ile anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında World ve Bonus özellikli kredi kartlarına 9+3 taksit imkanı sunulmaktadır.
·  Üniversitemizin Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunmaktadır. Bu anlaşma kapsamında Yapı Kredi Bankası’ndan vade farkı ve hiçbir işlem ücreti ödemeden Eğitim-Öğretim Ücretinizi 10 eşit taksitle ödeyebilirsiniz.
Yapı Kredi Taksiti Eğitim Sistemi ile taksitlendirme hakkında bilgi için tıklayınız.

Banka Bilgileri:
Banka: Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Hesap Adı: MEF Üniversitesi
Şube Adı: 688 - Maslak Şubesi
Hesap No: 51743829
IBAN No: TR78 0006 7010 0000 0051 7438 29

Önkayıt
Önkayıt çevrimiçi yapılacak, belgelerin asılları kayıt esnasında teslim edilecektir.
İstenen belgeler:
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopisi
  • Lisans transkript
  • Güncel Özgeçmiş (CV)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlikle ilişiksiz belgesi (Türk erkek adaylar için) fotokopisi
Şartlı Kabul
Başvuru sırasında aşağıdaki belgelerden herhangi birini sağlayamayanlar, olumlu değerlendirilmeleri durumunda, programa şartlı kabul edilebilirler:
  • Eşdeğerlilik Belgesi (yurt dışından alınan diplomalar için)
Öğrencilerin eksik belgelerini en geç kabul edildikleri ilk dönemin sonuna kadar tamamlamaları şarttır.